Romanian Property Awards

29 Iunie, Romanian Property Awards, 210 Lideri din Real-Estate au trăit emoția reală a primei competiții jurizate independent. Primele Trofee acordate în urma jurizării internaționale, 3 membri International Property Awards de la Londra au stabilit cele mai importante recunoașteri ale pieței românești de Real-Estate. Christian Morris, Simon Hamilton, Guy Medd au decis ierarhiile, 21 Award Winners și 7 Trofee 5 Stars care au reprezentat România în finala internațională de la Londra, in urmă cu două săptămâni.

Andrei Cristea și Valentin Ilie au participat la jurizarea din UK, devenind astfel primii doi români în juriul International Property Awards.

Romanian Legal Awards

6 Iulie, Romanian Legal Awards. 170 Parteneri reprezentând topul caselor de avocatură din România au fost prezenți la cea mai așteptată Gală consacrată avocaturii de business. Lansarea numărului 7 a catalogului Legal Innovation, anunțarea Parteneriatului Exclusiv cu revista Dreptul, cel mai vechi și notoriu titlu juridic românesc (fondat 1871), anunțul Exclusivității advertorialelor în Buletinul Notarilor, au întregit o seară-eveniment. Comunitatea Liderilor din Legal a sărbătorit bucuria, excelența, inovatia, cu zâmbet și emoție, la singurul eveniment anual unde se reunește.

În afara celor două Gale, devenite repere ale Recunoașterii Excelenței în Legal și Real Estate, Lion House a mai adus alături Liderii celor două nișe de business atât de importante în alte două seri de Premium Networking:

ECHIPA

Andrei Cristea

MANAGING DIRECTOR

Valentin Ilie

BOARD MEMBER

Alexandra Atomei

CLIENT SERVICE MANAGER

Alexandra Marin

EDITOR-IN-CHIEF

Cătălina Surdea

KEY ACCOUNT MANAGER

Vereanna Basman

DEVELOPMENT MANAGER

Andrei Briceag

GRAPHIC DESIGNER

Mihai Cosmaciuc

PRODUCTION MANAGER

WIN Herăstrău
Ground & 1st Floor
office@lhm.ro