Suplimentul Life Style-Business

Suplimentul Life Style-Business, primul supliment de life-style si luxury al unei publicatii pe aceasta nisa, este o completare inedita si interesanta a Revistei Romane de Consultanta, fiind dedicat liderilor din avocatura si managerilor din consultanta. In paginile sale sunt prezentate hobby-urile si aspecte din viata acestora in afara biroului. Life Style-Business impreuna cu Revista Romana de Consultanta au un tiraj de 15.000 de exemplare, fiind distribuite gratuit, la nivel nažional, prin DHL, in cele mai mari orase ale tarii: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta si Craiova.

Suplimentul Life Style-Business

Suplimentul Life Style-Business, primul supliment de life-style si luxury al unei publicatii pe aceasta nisa, este o completare inedita si interesanta a Revistei Romane de Consultanta, fiind dedicat liderilor din avocatura si managerilor din consultanta. In paginile sale sunt prezentate hobby-urile si aspecte din viata acestora in afara biroului.

Life Style-Business impreuna cu Revista Romana de Consultanta au un tiraj de 15.000 de exemplare, fiind distribuite gratuit, la nivel national, prin DHL, in cele mai mari orase ale tarii: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta si Craiova.